Ook dit jaar vindt de BOBR Rabobank Kidsrun weer plaats. Een hardloopwedstrijd voor kinderen van de basisschool.

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes rennen voor het goede doel!
Op zondag 29 december midden in de kerstvakantie is het dan eindelijk zo ver. De BOBR Rabobank Kidsrun gaat weer van start. Ook dit jaar weer op het terrein van RKTVC.

Er zijn mooie bekers te winnen voor de snelste jongens en meisjes. Iedereen krijgt een medaille en een oliebol na afloop.

Groepen en afstanden

Kinderen t/m 7 jaar lopen 500M, vanaf 8 jaar loop je 1500M. Ben je nou bijvoorbeeld 6 jaar en wil je ook de 1500M lopen? Dat mag natuurlijk altijd. Als je ouders het natuurlijk maar goed vinden.

Voor jongens en meisjes wordt een apart klassement opgesteld.

Inschrijven en kosten

Deelname aan de BOBR Rabobank Kidsrun bedraagt €5,-. Na afloop krijgen de kinderen een medaille en een flesje sportdrank. Inschrijven kan via onderstaande link:

Inschrijven BOBR

Starttijden

We hebben er dit jaar voor gekozen om de BOBR Rabobank Kidsrun na de volwassenen te laten starten. We hopen hiermee dat de ouders die net klaar zijn met hardlopen van de 5 en 10 km het leuk vinden om trots naar hun kinderen te kijken.

De 500 meter start om 12:30 uur de 1500 meter start iets later om 13:00 uur. De prijsuitreiking is om 13:30 uur.

Startnummer en tijdwaarneming

Op het startnummer zit een chipje die de tijd meet. Deze tijd is later terug te vinden in de uitslagen op de website. Het startnummer moet je aan de voorkant van je shirt vastspelden (je krijgt 4 speldjes bij je startnummer).

Na de BOBR Rabobank Kidsrun

Na de wedstrijd krijgt ieder kind een medaille en een oliebol. Na de wedstrijd zijn alle jongens en meisjes met hun ouders welkom op de BOBR plaza waar de prijsuitreiking voor de eerste drie jongens en meisjes gehouden wordt. Na de prijsuitreiking mogen de kinderen weer met de ouders mee.